Therapeuten

Christof Simon: Kiné

Al van jongs af ben ik gepassioneerd door sport en het menselijk lichaam. Door ervaring op te doen in de sport (RAFC voetbal, HYC en nationale ijshockey ploeg), door te werken in een praktijk met rug- en nekspecialisatie en door gerichte bijscholingen te doen, is er een duidelijke visie ontstaan: 

structurele blokkades wegwerken, weak links zoeken en de gecorrigeerde posities optrainen. 

Trotse founder of this team since 2015! 

Favorite quote: “Life has no remote, get up and change it yourself”

Charlotte De Cock: Kiné

  • 2014: EK Baseball
  • 2016: Master in de revalidatiewetenschappen, manuele therapie (UG)
  • 2017: Diploma specialisatie manuele therapie (UG)
  • 2018: Cursus Dry needling
  • 2017 – 2019: Turnlessen St Jozef Schoten Demo 
  • 2018: Cursus Bekkenbodemreeducatie postnataal
  • 2019 – 2021: Klimop RT Merksem
Florian

Pillin Florian: Kiné & Personal Trainer

Door mijn interesse in sport en de mens in beweging heb ik voor sport- en manuele kinesitherapie gekozen om mijzelf in te specialiseren. Sinds 2019 ben ik actief bij topsportclub RAFC en vanaf 2020 hier in de praktijk. Naast kiné is mijn passie Les Mills groepslessen en ben ik ook NASM Personal Trainer.

Tot heden daagt de combinatie kiné en PT mij uit maar geeft het mij ook voldoening. Mensen hun klachten verhelpen en ze in beweging krijgen geeft mij elke dag de drive om al mijn energie er tegenaan te smijten. See you soon!

 

Sam

Voet Sam: Kiné

Door mijn passie voor sport koos ik voor de opleiding van master Musculoskeletale kinesitherapie. Tijdens mijn opleiding was ik vier seizoenen actief bij voetbalclub K Ternesse VV, waar ik de theorie leerde toepassen in de praktijk. Sinds 2022 ben ik werkzaam als kine bij de Antwerp Phantoms ijshockeyclub. Om patiënten steeds de beste te zorg te kunnen bieden blijf ik me bijscholen met relevante opleidingen. Zo hoop ik elke patiënt optimaal te kunnen revalideren en naar hun best mogelijke niveau te brengen