Therapeuten

Christof Simon: Kiné

Al van jongs af ben ik gepassioneerd door sport en het menselijk lichaam. Door ervaring op te doen in de sport (RAFC voetbal, HYC en nationale ijshockey ploeg), door te werken in een praktijk met rug- en nekspecialisatie en door gerichte bijscholingen te doen, is er een duidelijke visie ontstaan: 

structurele blokkades wegwerken, weak links zoeken en de gecorrigeerde posities optrainen. 

Trotse founder of this team since 2015! 

Favorite quote: “Life has no remote, get up and change it yourself”

Charlotte De Cock

  • 2014: EK Baseball
  • 2016: Master in de revalidatiewetenschappen, manuele therapie (UG)
  • 2017: Diploma specialisatie manuele therapie (UG)
  • 2018: Cursus Dry needling
  • 2017 – 2019: Turnlessen St Jozef Schoten Demo 
  • 2018: Cursus Bekkenbodemreeducatie postnataal
  • 2019 – 2021: Klimop RT Merksem
Florian

Pillin Florian: Kiné & Personal Trainer

Door mijn interesse in sport en de mens in beweging heb ik voor sport- en manuele kinesitherapie gekozen om mijzelf in te specialiseren. Sinds 2019 ben ik actief bij topsportclub RAFC en vanaf 2020 hier in de praktijk. Naast kiné is mijn passie Les Mills groepslessen en ben ik ook NASM Personal Trainer.

Tot heden daagt de combinatie kiné en PT mij uit maar geeft het mij ook voldoening. Mensen hun klachten verhelpen en ze in beweging krijgen geeft mij elke dag de drive om al mijn energie er tegenaan te smijten. See you soon!

 

Dorian

Vermeir Dorian: Personal Trainer

Van een 150kg back squat tot een trailmarathon, van voetbal naar American football… doorheen de jaren viel fitness voor mij altijd samen met prestaties en dan voornamelijk de weg er naar toe. De ervaring, uitdaging en beleving, zowel fysiek als mentaal . Om het proces van het doen en de verrijking van je leven als mens. 
Voor mij is het doel als coach om ook anderen hierbij te helpen. Om sterker te worden, sowieso, maar vooral om dingen te kunnen doen die je leven ‘uitbreiden’. Want dát is fitness in mijn ogen.”